المقادير: 4بيضات2 ونصف كوب دقيقنصف كوب زيتواحد ونصف كوب سكرواحد كوب لبنملعقة صغيرة فانيليا كبس بيكنج باودرقشر 2 ثمرة يوسفيطريقة التحضير: هاتي السكر والبيض اضربيهم بالمضرب لحد ماتحسي انه بقى عامل زي الكريمةوبعدين تحطى الزيت وتضربيهم برضو وبعدين ضيفي الفانيلياوتكوني غسلة قشر اليوسفي و ضرباه في الخلاط مع اللبنوتضيفي اللبن مع الخليط وتضربيهو بالمضرب شوية برضو وبعدين تخلطي البيكنج باودر مع الدقيق كويس وتضيفبهم مع الخليط بالتدريج وبعدين هاتي صينية مدهونة زيت و اسكبي الخليط جواها و دخليه فرن يكون متوسط الحرارة 180 درجةبس تحطيها في الجزء العلوي لمدة تلت ساعة لحد ما تلاقي وشها احمروعلى فكرة انتي ممكن تحتفظى القشربتاع اليوسفي في الفريزر ولو حبيتى تبقي تخدى منه وقت ما تحبي و الطريقة والله جميلة جدا وهتعجبكوا ان شاء الله