صدر دجاج مخلي بدون جلد مقطع قطع صغيره بصله مقطعه حلقات - فلفل رومي مقطع حلقات خيارمخلل-زيتون اسود -قطعةزبده-عيش شامي
الطريقة:
تقلب الدجاج مع قطعه زبده حتي ينضج -علي اناء اخر يحمر البصل مع الفلفل حتي ينضج ثم يضاف الدجاج علي البصل والفلفل وقبل رفعها من علي النار بخمس دقائق توضع قطع الزيتون الاسود والخيار المخلل وتقدم ساخنه ويدهن العيش بالمايونيز
far7 we mar7 عضوه متألق
موضوع: رد: الفاهيتا الخميس يوليو 01, 2010 12:52 am
يا عم الفاهيتا أنت ههههههههههه طول عمرك جامد يا هوبا بس والله سهله لكن لازم عيش شامى يعنى ومايونيز وكده ؟؟
tatty love 84 عضو شرف
موضوع: رد: الفاهيتا الخميس يوليو 01, 2010 3:40 am
في حاجه اسهل انك تقطعي البصل والفلفل والطماطم وتحطي عليهم التوابل وتقلبيهم كويس وتحطيهم علي الفلراخ بعد ما تحمريها ولونها يبيض بدل ما يبقا في دهون كتير في الاكل كده اخف وبالهنا والشفا
hopa2000 عضوه متألق
موضوع: رد: الفاهيتا الخميس يوليو 01, 2010 10:01 am
far7 we mar7 كتب:
يا عم الفاهيتا أنت ههههههههههه طول عمرك جامد يا هوبا بس والله سهله لكن لازم عيش شامى يعنى ومايونيز وكده ؟؟
موضوع: رد: الفاهيتا الخميس يوليو 01, 2010 10:04 am
tatty love 84 كتب:
في حاجه اسهل انك تقطعي البصل والفلفل والطماطم وتحطي عليهم التوابل وتقلبيهم كويس وتحطيهم علي الفلراخ بعد ما تحمريها ولونها يبيض بدل ما يبقا في دهون كتير في الاكل كده اخف وبالهنا والشفا
ميرسى اوي لمشاركتك معانا يا جميل واكيد هجربها كدة
mino_emy عضو شرف
موضوع: رد: الفاهيتا الإثنين أغسطس 16, 2010 4:03 pm