طبعا كلنا بنموت في اللانشون لكن برضو بنخاف من اضراه
خلاص مبقاش في خوف لان كلنا هنعمله في بيتنا لا وايه من غير لحمة
ايه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من غير لحمة
ايوة من غير لحمة وانا شخصيا والله يا مدام اميرة جربته وكان وهم
بس بصراحة انا اضفت علية علبة بيف انتو بقى ممكن تضيفوا كمان صدور فراخ
وتقدروا تعملوه مدخن كمان وعلى حسب انتى وابتكارك
المقادير
6 بيضات -6حبات حبهان _ 2كوب دقيق _4 فصوص توم
6جبنه مثلثات _2 مكعب مرقه دجاج _ نص ملعقه
صغيره ففلل اسود _ نص كوب زيت _ ونقطة لون لحمر بناع التورت
انا قولت نقطة - نصف كوب زيتون كالاماتا بس ضيفي الزتون بعد ما تخلطيهم
الطريقه بقي
كل الخلطه دي تتحط علي بعضها في الخلاط
العادي وتضربيها
الخطوه المهمه
هنحط حله مايه تغلي علي النار ونحط الخلطه دي
في اي حاجه اسطوانيه قابله للحراره يعني مثلا لبانه
ممكن او كنكه او كبايه استلس ونحطها في الحله
بس طبعا المايه متكنش مغطياها يعني 3/4 كده
ونغطي الكبايه او الي انتي حطيتي فيه الخلطه
ونغطي الحله وعلي نار هاديه اوي زى الشمعة كده
نسيبها من ساعه لساعه ونص بس هتلاقيها مسكت
تقومي قلباها علي طول وتحطيها في الثلاجه بس
لازم تقلبيها وهي سخنه علشان تنزل
وبالهنا والشفا