انا عايزة اقول انها طريقة سهلة جدا ولذيييييييذة جدا ودسمة برضوا جدا
وطبعا كلنا عارفين الطواجن الفخارية للطبخ
المقادير: نصف كيلو لحمة (يفضل بتلو ويقطع مكعبات)
نصف كيلو بصل مفروم
لية ضانى
ملح - فلفل - بهارات
الطريقة : يسلق اللحم ثم نضع البصل داخل الطاجن ويتبل ويوضع اللحم واللية مقطع قطع صغيرة ويوضع من فوقهم الشوربة ويدخل الفرن بدرجة حرارة عالية جدا حتى النضج ويقدم ساخن جدا ( يمكن اضافة بطاطس )
على فكرة انا لما بعملها والله العظيم اللي على باب العمارة بيشمها